0 800 503 773

loading

Новини M&A від VUSO та АСКА

06.04.2023

22 березня 2023 року під час загальних зборів ПрАТ “ВУСО” та ПрАТ “УАСК АСКА” було прийняте рішення про приєднання страхової компанії “АСКА” до VUSO і подальшу роботу під єдиним брендом.

Внаслідок цього всі активи та зобов’язання переходять до VUSO, що гарантує клієнтам АСКА повноцінний страховий захист. 

Процес приєднання розпочався у грудні 2022 року. Попри умови воєнного стану та труднощі, пов’язані з ними, процедура реорганізації відбулась і станом на сьогодні вже завершена. 

"Цей крок дозволив збільшити присутність VUSO у корпоративному сегменті ринку страхування, а також створити великого гравця з українським капіталом серед страховиків. Позитивні наслідки об’єднання можна спостерігати у незалежних рейтингах, зокрема по ДМС, “Зеленій картці” та страхуванню майна від вогневих ризиків", - розповів Голова Наглядової Ради VUSO Михайло Назарчук.

Відтак АСКА подала запит на відкликання останньої ліцензії на здійснення страхування та виключення з Державного реєстру фінансових установ.

Нагадаємо, що інформація про погодження попередньої домовленості про придбання “УАСК АСКА” акціонерами VUSO була оприлюднена у 2021 році. Вже 24 серпня 2022 року акціонери VUSO оголосили про придбання СК “АСКА”.

Збільшуємо горизонти і рухаємось вперед! Слава Україні!

 

Дізнатись про вартість договору страхування