0 800 503 773

loading

Правила захисту здоров’я навесні

15.03.2023

Прийшла весна! А разом з нею проблеми зі здоров’ям, зокрема стрес, застуди, алергії, та загострення хронічних хвороб.Хтось обирає шлях найменшого спротиву і вирішує боротись з цими проблемами вже тоді, коли вони приносять дискомфорт у життя. Однак є інший вихід - завчасна турбота про свій імунітет, яка допоможе уникнути цих негараздів. Маємо для вас кілька порад від фахівців з медичного страхування компанії VUSO.

Профілактика весняних нездужань  має бути комплексною

  1. Викидаємо фастфуд із раціону, обмежуємо вживання солі  та солодкого . Так, харчування – один з найважливіших пунктів у цьому переліку. Рекомендуємо дотримуватись режиму харчування і уникати споживання шкідливої їжі.
  2. Вживаємо не менше 1,5 л води (якщо немає протипоказань). Зневоднення часто приводить до великих проблем зі здоров’ям. Щоб слідкувати за водним балансом в організмі можете використовувати різні додатки в телефоні, які будуть нагадувати про те, що вам треба випити чергову склянку води.
  3. Гуляємо надворі. Виконання цього пункту допоможе вам відволіктись від проблем і гарно впливатиме на якість сну.
  4. Дотримуємося режиму сну. Багато людей нехтують цим правилом і саме через це скаржаться на постійну втому та головний біль. 7-годинний сон – перший крок у боротьбі з цими проблемами.
  5. Хто має хронічні захворювання в анамнезі просимо не забувати приймати препарати, рекомендовані лікарем.
  6. Ідеальний захист для здоров’я – медичне страхування. Воно вбереже вас та вашу фінансову стабільність у разі, якщо вам знадобиться допомога кваліфікованих лікарів у боротьбі з хворобами.
  7. Приймаємо вітаміни. Після зимового авітамінозу нам потрібно терміново відновити рівень вітамінів. Для цього вживайте багато фруктів, овочів.
  8. Частіше посміхаємося.

 

 

 

 

 

 

Будьте здорові! 

 

Дізнатись про вартість договору страхування